Розповідаємо рецепт українського шеф-кухаря

Сьогодні розповідаємо як приготувати салат з нутом. Нут – дуже поживне джерело білка, тому салат це ідеальна можливість ввести нут у свій раціон. Рецепт салату опублікував на своєму сайті Євген Клопотенко.

Читайте також: Готувати дуже просто – як зварити гороховий суп з м’ясом

Для приготування нам знадобляться наступні інгредієнти:

  • 1 банка консервованого нуту
  • 200 г томатів чері
  • 0,5 шт. червоної цибулі
  • 150 г твердої бринзи
  • 3 гілочки петрушки
  • 1 ст. л. бальзамічного оцту
  • 2 ст. л. оливкової олії
  • сіль до смаку
  • чорний мелений перець до смаку

Для початку злийте рідину з банки консервованого нуту та висипте до миски. Додайте туди томати чері, порізані четвертинами. Червону цибулю поріжте напівкільцями та додайте до салату.

Тверду бринзу наріжте кубиками, подрібніть петрушку. Додайте до салату та змішайте інгредієнти. Полийте салат бальзамічним соусом та оливковою олією. Тепер залишилося посолити та поперчити на смак і можна подавати.

Раніше ми розповідали як приготувати український соус на основі хріну та буряка.