У цьому відео наша знімальна група завітала в гості до житомирянки Олександри Ільченко, яка вже близько 7 років займається кондитерською справою. Вона переважно готує макаруни, тортики, різноманітні тістечка та десерти. Кондитерка постійно вдосконалює свою майстерність, відвідуючи професійні майстер-класи та ділиться своїми знаннями у своїх соц мережах.
Як починалася кондитерська історія
Олександра розповідала нам, як вона робила перші кроки в кондитерській справі. Починаючи з простого захоплення, вона знайшла підтримку серед рідних, друзів та перших клієнтів. Але шлях до успіху не завжди був простим, їй доводилося долати фінансові труднощі, шукати натхнення у складні моменти та сміливо рухатися вперед, навіть коли здавалося, що все йде не за планом.
Дізнайтеся більше про те, як кондитерка прийшла зі своїм хобі туди, де знаходиться зараз у відео. Також дівчина поділилась із нами секретами своєї професії, улюбленими моментами роботи та планами на майбутнє.
Також пропонуємо вам переглянути: “Бізнес під час війни: історія успіху підприємців з Олевська” та “Робота садівника – це цікаво і прибутково? Історія Романа Зінкевича”