Піца готується просто та дуже швидко
Сьогодні розповідаємо як приготувати ліниву піцу з лаваша. Рецептом поділився український шеф-кухар Євген Клопотенко.
Читайте також: Смачно, поживно і просто – як приготувати японський омлет омурайсу з рисом і куркою
Для приготування двох піц нам знадобляться наступні інгредієнти:
- 4 круглих лаваші
- 300 г сиру
- 150 г ковбаси
- 1 помідора
- 4 ст. л. томатного соусу
- ¼ ч. л. орегано
Розкладіть два круглих лаваші на деко, застелене пергаментом. Посипте кожен по 50 г сиру. Накрийте сир другим лавашем. Змастіть верхній шар томатним соусом, використовуючи по 2 ст. л. на кожну піцу.
Додайте тонкі кружальця ковбаси та помідорів. Зверху посипте залишками сиру та сушеним орегано. Випікайте в духовці, розігрітій до 200 °C, протягом 10 хвилин.
Раніше ми розповідали про рецепт смачного паштету від Євгена Клопотенка. Його можна легко приготувати, навіть коли вдома немає світла та газу.
Ми також писали як приготувати насипний пиріг з яблуками за рецептом відомого шеф-кухаря.