-0.7 C
Kyiv
Середа, 18 Грудня, 2024

Хрумкі цибулеві оладки – як приготувати цибульники або цибуляники: покроковий рецепт
(zaxid.net)

Найпопулярніші

Цибульники, або цибуляники – проста і смачна страва на кожен день, яка за технологією приготування нагадує деруни. Цибулеві оладки підійдуть до сніданку або на перекус. Щоб приготувати їх, вам знадобиться мінімальний набір продуктів, які є у кожного вдома. Рецепт ніжних всередині і хрумких ззовні оладок з цибулі розповідає УНІАН.

Інгредієнти:

  • цибуля – 500 г;
  • борошно – 100 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • розпушувач для тіста – 1 ч. л.;
  • сіль – 1 ч. л.;
  • перець, спеції за смаком;
  • соняшникова олія – 3 ст. л.

Спосіб приготування:

Щоб цибуля не пекла очі, замочіть половинки цибулин у холодній воді на 10 хвилин. Цибулю дрібно наріжте, викладіть у миску, посоліть і поперчіть. Перемішайте, щоб цибуля пустила сік, і залиште маринуватися на 15 хвилин.

Розбийте три яйця і збийте виделкою. Зʼєднайте цибулю зі збитими яйцями. Борошно змішайте з розпушувачем і просійте кілька разів. Перемішайте борошняну суміш з цибулею. Тісто має вийти досить рідким.

Добре розігрійте сковороду з олією. Викладіть на гарячу сковороду майбутні оладки ложкою. Обсмажувати з кожного боку по 4-5 хвилин на невеликому вогні. Якщо цибуля всередині сира – накривайте сковорідку кришкою на час смаження.

Більше оригінальних страв у рубриці «Рецепти»

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть
Ctrl+Enter

Zaxid.net

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини