1
Готую страву з картоплі і курки! Ділюсь простим і смачним рецептом! Захоплююча вечеря!
Інгредієнти:
Начинка:
- 1 цибулина
- 3 ст. л. олії
- куряча грудка 250 г
- 1 зелений болгарський перець
- 1 червоний болгарський перець
- 1 помідор
- 1 ч. л. солі
- 1-2 ч. л. чорного перцю
- 2 ст. л. кетчупу
- 2 ст. л. майонезу
Тісто:
- 1 картоплина
- молока 200 мл
- 2 яйця
- 2 ст. л. олії
- 4 ст. л. борошна
- 1 ч. л. чорний перець
- 1 ч. л. солі
- 1 ч. л. розпушувача
Додатково:
- петрушка
- сир чеддер 100 г
Приготування:
Начинка:
На сковорідці розігріваю олію, нарізаю цибулю дрібно, обжарюю до прозорості. Додаю шматочки курки, перемішую.
Нарізаю шматочками зелений і червоний перці, помідори, вкладаю у сковорідку. Солю, перу за смаком.
Додаю кетчуп і майонез, перемішую.
Тісто:
Картоплю очищаю і відварюю до готовності, перетворюю потім у пюре. Додаю молоко, яйця, олію, перемішую.
Додаю борошно, сіль, перець та розпушувач, замішую до однорідності тіста.
У форму для запікання розміром 35 на 22 см. викладаю пергамент, змащую його олією, виливаю усе тіста, поверх викладаю начинку. Посипаю тертим сиром та подрібненою петрушкою. Ставлю в розігріту духовку до 180 градусів на 20 хвилин.
Смачного!