-0.2 C
Kyiv
Середа, 5 Лютого, 2025

бойова офіцерка ЗСУ поділилася лайфхаком щодо сухпаю
(apostrophe.ua)

Найпопулярніші

Активістка, а нині офіцерка ЗСУ Тетяна Чорновол розповіла секрет приготування сухпаю зі всіх продукти, що дають в армії, а також його зберігання.

Своїм особливим рецептом офіцерка ЗСУ поділилася на персональній сторінці у Facebook.

За її словами, в основі приготування лежать всі продукти, які дають в армії. Головним продуктом, що має бути якісним та свіжим, називає лише сало:

“Коли приїжджаєш з позиції, то готуєшся на наступний виїзд. Це наш улюблений – сухпай. Береш всі продукти, що дають в армії ( в данному випадку тут м’ясо різних сортів, сало, цибуля, твердий сир, ковбаса) і робиш коклетки. Можна туди ж кашу і тушняк. Якісне, смачне і свіже повинне бути лише сало, все інше будь-якої якості підійде”.

Додатковою перевагою використання такого рецепта також вказує можливість “все вигребти і помити холодильник”.

“Смажемо на трьох пательнях, щоб швидко, бо штук 100, не менше, і далі в заморозку. Ніколи цей сухпай у нас не зіпсувався. Головне слідкувати, щоб на позиції коти не крали”, – розповідає Тетяна Чорновол.

Фото: facebook.com/tchornovol

Фото: facebook.com/tchornovol

Читайте також в “Апостроф Lime”, як українського журналіста, редактора Юрія Марченка вразила реклама на одному з ресурсів, на якому пропонують “зарядити” оберіг від БПЛА. Вартість: від 25 000 російських рублів за послугу.

Апостроф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини