8.7 C
Kyiv
Вівторок, 1 Квітня, 2025

2 “секрети” приготування високого та “пишного” омлету
(lady.kyiv.ua)

Найпопулярніші

Багато людей добре пам’ятають чудовий смак повітряного «дитсадківського» омлету. Часто кулінарам-початківцям складно повторити та спекти такий смачний омлет не знаючи всіх секретів.

Насправді приготувати таку страву можна і на власній кухні. При цьому навіть не доведеться робити багато яєчної рідини та запікати страву в духовці.

Сковороди та звичного обсягу інгредієнтів буде цілком достатньо. Головне – дотримуватися двох простих правил.

Які ж секрети приготування омлету

Перший секрет

Незважаючи на те, що метою є приготування м’якого та об’ємного омлету, без сполучного компонента не обійтися.

У цій ролі має виступити борошно. Причому певний його обсяг. Одна столова ложка сипучого продукту на чотири збиті яйця – це ідеальне співвідношення. Саме борошно є одним із секретів неймовірної пишності майбутньої страви.

Другий секрет

Якщо про важливість борошна знає багато кулінарів, то про необхідність попередньої обробки кришки для сковороди в курсі далеко не всі.

Справа в тому, що на нижню частину кришки слід нанести тонкий шар олії.

Якщо сковорода, на якій готується омлет, буде прикрита такою кришкою, то страва вийде дуже об’ємною та ніжною.

Lady

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини