Млинці з вишнею – чудова ідея для смачного сніданку, вишуканого десерту чи легкого перекусу. Рецепт приготування млинців з вишнями – в матеріалі Факти ICTV.
Млинці з вишнями: рецепт
Тісто для млинців з вишнями можна приготуватиз будь-яких продуктів, які більше до вподоби: на йогурті, ряжанці, молоці, окропі чи мінералці
Інгредієнти для млинців з вишнями:
Зараз дивляться
- 250-300 г борошна
- 250-300 мл молока
- 2 яйця
- 80 г цукру
- 5 г солі
- 3 ст. л. рослинної олії
Для начинки млинців з вишнями:
- 200 г свіжої або розмороженої вишні
- 2 ст. л. цукру
- 1 ст. л. крохмалю
Приготування млинців з вишнями
- Приготуйте тісто. Підігрійте молоко до температури 30°С. Додайте цукор, сіль, олію. Добре перемішайте. Потім збийте яйця, вилийте у суміш та знову розмішайте.
- У просіяне борошно поступово додавайте яєчно-молочну суміш, постійно її помішуючи. Коли маса стане однорідною, накрийте миску рушником та залиште на 15-20 хв.
- Приготуйте начинку для млинців з вишнями. Свіжу вишню проваріть разом з цукром протягом 8-10 хв. Злийте сік та дайте йому охолонути. Потім додайте до соку крохмаль, поставте на плиту та готуйте 10 хв. на середньому вогні, періодично помішуючи.
- Після цього почніть випікати млинці на гарячій пательні, змащеній олією або шматочком сала. Налийте тісто тонким шаром та розподіліть його рівномірно по всій поверхні пательні. Щойно млинець набуде золотистого кольору з одного боку, переверніть його на інший.
- Викладіть на готові млинці з вишнею начинку, згорніть рулетом, конвертом, трикутником або у вигляді мішечка.
Смачні млинці з вишнями готові. Подавайте зі сметаною, збитими вершками або розтопленим шоколадом.
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.