-0.7 C
Kyiv
Четвер, 19 Грудня, 2024

Як приготувати підливу з м’ясом: рецепт на пательні
(health.fakty.com.ua)

Найпопулярніші

М’ясна підлива – ситний і смачний додаток до багатьох гарнірів, як-от овочеві рагу, рис, гречана каша, паста, картопляне пюре тощо.

Рецепт м’ясної підливи на пательні – у матеріалі Факти ICTV.

М’ясна підлива: рецепт

Як зробити підливу з м’ясом? Для цього підійде яловичина, свинина, м’ясо курки, кролика чи індика та інші продукти.

Зараз дивляться

Інгредієнти:

  • 500 г мяса
  • 1 цибуля
  • 2-3 зубчика часнику
  • 1 морква
  • 2 склянки води або бульйону
  • 1 ст. л. борошна
  • 1 ст. л. томатної пасти
  • 30 г рослинної олії
  • сіль, чорний мелений перець, свіжа зелень петрушки – до смаку

Як приготувати підливу з м’ясом на пательні

  1. М’ясо наріжте на невеликі шматочки однакового розміру. Обсмажте на гарячій пательні з невеликою кількістю рослинної олії до золотистого кольору.
  2. Додайте очищені й нарізані дрібним кубиком цибулю з часником та морквою. Готуйте протягом п’яти хвилин, постійно помішуючи.
  3. Потім влийте гарячу воду або бульйон і тушіть під кришкою близько 20 хв.
  4. Поєднайте борошно з частиною води або бульйону, додайте томатної пасти, спеції, перемішайте та покладіть до м’яса.
  5. Доведіть підливу до кипіння, постійно помішуючи, потім зменште вогонь та готуйте ще 10-15 хв.

М’ясна підлива на пательні готова. Подавайте страву з будь-яким гарніром на ваш смак.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини