-0.7 C
Kyiv
Четвер, 19 Грудня, 2024

Капуоранж: рецепт літнього кавового напою
(health.fakty.com.ua)

Найпопулярніші

У світі напоїв кава постійно еволюціонує, шукаючи нові смаки та комбінації, щоб задовольнити різноманітні смакові уподобання шанувальників.

Одним з цікавих та несподіваних кавових напоїв є капуоранж. Назва інтригуюча, але що таке капуоранж насправді?

Капуоранж – це напій, який поєднує в собі класичний капучино з освіжаючим апельсиновим фрешем. Він дивує своєю несподіваною комбінацією смаку та аромату!

А ще цей напій – альтернативний варіант для тих, хто по тим чи іншим причинам не вживає молочних продуктів.

Подати це кавове диво можна як гарячим, так і холодним. Але найбільш популярним літнім варіантом є капуоранж холодний.

Отже, усі тонкощі рецепта приготування капуоранж – читайте нижче.

Капуоранж холодний: рецепт покроково

Готуючи напій, важливо зберігати баланс між смаком кави та апельсина, щоб жоден з них не переважав над іншим.

Капуоранж склад:

  • кава еспресо – 80 мл
  • апельсиновий фреш – 140 мл
  • кориця – дрібка
  • цукор або фруктоза – за бажанням
  • кубики льоду – 4-7 шт.

Приготування:

  1. Еспресо перелити у склянку, додати корицю, цукор або фруктозу до смаку та гарно перемішати.
  2. Апельсиновий фреш гарно збити капучинатором чи вінчиком до появи піни. Якщо у вас немає ні того, ні іншого, можна перелити фреш у банку, накрити кришкою та гарно збовтати.
  3. Влити апельсиновий вреш у склянку з кавою. Покласти кубики льоду.

Капуоранж готовий. Спробуйте і відкрийте для себе нові горизонти смаку у світі кавових напоїв. Смачного!

Подати можна з міні-кексиками, тарталетками або брускетами.

Фото: Midjourney, ліцензія Сreative Commons 4.0.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини