Напередодні Великодня кожна господиня зайнята пошуком того ідеального рецепту традиційної випічки до свята. Одні вважають за краще випікати паски на дріжджовому тісті, а інші – варіант без випікання. І якщо ви вже балували близьких сирною паскою “Тірамісу”, цього разу приготуйте паску “Три шоколади”. theLime ділиться простим рецептом.
Читайте також: Паска на жовтках – класичний рецепт на Великдень, який завжди вдається у господинь.
Інгредієнти: кисломолочний сир (500 г), м’яке вершкове масло (100 г), сметана (100 г), цукрова пудра (100 г), ваніль, білий шоколад (60 г), молочний шоколад (60 г), чорний шоколад (60 г), шоколад та шоколадні яєчка для декору.
Приготування:
Вершкове масло заздалегідь дістаємо з холодильника, щоб воно стало кімнатної температури.
Сир, м’яке масло, сметану, цукрову пудру та ваніль з’єднуємо в глибокій мисці та збиваємо блендером.
Ділимо відразу сирну масу на 3 рівні частини.
У зручну тарілку кладемо форму для сирної паски (для приготування цього рецепту використовуємо середню на 0,7 кг сирної маси), застилаємо марлею, складеною в 2-3 рази.
Читайте також: Ніжна, наче крем: як приготувати на Великдень-2023 сирну паску з горіхами та сухофруктами.
Марлю розгортаємо та обережно перевертаємо форму з паскою на тарілку. Знімаємо марлю, прикрашаємо паску розтопленим шоколадом і шоколадними яйцями та насолоджуємося смаком.
Переглянути цей допис до Instagram
Цікаві новини для вас:
- Що має бути у великодньому кошику: продукти та страви, які святять у церкві.
- Великодні поробки: підставка для яєць у вигляді півника яку можна зробити з дітьми.
- Як готувати закарпатську паску: рецепт на Великдень, який став святковим хітом.
Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.