Тісто без дріжджів виходить хрустким, а начинка – ароматною
Сьогодні розповідаємо рецепт приготування хрустких та ароматних китайських пиріжків, які треба смажити, а не запікати.
Читайте також: Неперевершена класика – рецепт ніжної курятини з грибами від Євгена Клопотенка
Для приготування нам знадобляться наступні інгредієнти:
- Борошно 500 г
- Сіль ⅓ ч. ложки
- Вода 410 мл
- Рослинна олія 60 мл
- Зелена цибуля 1 пучок
- Свинячий фарш 500 г
- Соєвий соус 45 мл
- Кунжутну олію 30 мл
- Перець чорний мелений на смак
- Коричневий цукор 1 ч. ложка
Приготування
1․ З’єднайте борошно та сіль. Влийте 360 мл гарячої води та 30 мл рослинної олії. Замісити гладке тісто. Якщо треба, додайте ще трохи води або борошна.
2․ Загорніть тісто у харчову плівку та залиште при кімнатній температурі на 30 хвилин.
3․ Порубайте зелену цибулю. Змішайте її з фаршем, соєвим соусом, кунжутною олією, перцем і коричневим цукром. Поки замішуєте, поступово влийте 50 мл води.
4․ Розділіть тісто на однакові шматочки. Зробіть їх округлої форми так, щоб краї були трохи тоншими за середину.
5․ Викладіть у центр порцію начинки. Защипніть краї та зробіть невеликі коржі.
6․ Розігрійте олію на пательні на середньому вогні. Смажте пиріжки з двох боків до рум’яності.
Раніше ми також розповідали як приготувати данський салат з картоплею та редисом.