1.5 C
Kyiv
Четвер, 19 Грудня, 2024

Готуємо квашені помідори без цукру за бабусиним рецептом від Наталії Колоданос
(zprz.city)

Найпопулярніші


Сезон томатів – робимо квашені помідори 

Як приготувати квашені помідори без додавання цукру за бабусиним рецептом написала адміністратор групи у фейсбуці “Смачно у Наталки” Наталія Колоданос.

“До зими вони не достоять. Дуже смачні”, – пообіцяла вона.

Читайте також: Як приготувати малосольні огірки за дуже простим рецептом – впорається й кулінар-початківець

Тож, як готувати.

На дно ємності (відра) кладеться подушка з трав:

– хрін

– гілочки вишні

– листя смородини чорної

– виноградний лист

– кріп

– корінь хрону

– часник.

Кладемо шар помідорів.

Знову перекладаємо трави, корінь хрону і часник.

Знову помідори.

На верх – листя хрону. Якщо маленькі ємності, то зелень – тільки на дно.

Заливка

На 5 літрів води – 250 г солі. Тобто на 1 літр води 2 ложки солі.

Попробуй воду, щоб була солона, бо різна сіль зараз.

Залити холодною водою та у погріб.

Читайте також: Готуємо смачні баклажани з грибами та секретним інгредієнтом – простий рецепт

Цукру не потрібно.

На 5 літр розсолу (тобто води з сіллю) вийшло одне 5 літрове відерце та два відерця по 3,5 літра. Смачного.

Ми писали, як приготувати шашлик з баклажанів – перевірений рецепт від господині із Запорізької області.


ZPRZ.CITY

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини