Смачний рецепт незвичайної закуски на всі випадки життя
Сьогодні пропонуємо вам приготувати маринований виноград, який готується дуже просто та відмінно смакує до сиру, м’яса та вина. А ще його можна їсти і просто так – без нічого.
Цікавим рецептом у кулінарній спільності на фейсбуці поділилася користувачка Jen Sav.
Читайте також: Незвичайне поєднання – рецепт джему з гострого перцю та кизилу від господині із Запоріжжя
Всі інгредієнти наведено з розрахунку на 4 банки по 650 мл.
Нам потрібно:
– білий виноград 1;5-2 кг.
Маринад:
– 1 л води
– 150 грамів цукру
– 0,5 ч. л.солі
– 70 гр. оцту яблучного 6%
Приготування:
1. Наповнити ягодами баночки, в кожну банку по одному лавровому листочку, одну паличку кориці, два перчики духмяного горошком, можна по дві штуки гвоздики (якщо є, то додаємо рожевого перцю горошком)
2. Маринад закипить, і відразу залити ним ягоди, і закрутить баночки, добре вкутати і залишити на ніч.
Раніше ми розповідали, як приготувати соус “солодкий чилі” за рецептом господині із Запоріжжя Марини Гармаш.