Рецепт дуже ніжних та смачних булочок, які стануть вашими улюбленими  

Сьогодні пропонуємо приготувати смачненькі та м’які синабони, які є візитівкою осені за рецептом господині Тетяни Дяченко. Ним вона поділилася у кулінарній спільноті на фейсбуці.

Читайте також: Зігріває холодними днями: простий рецепт глінтвейну для кожного

Інгредієнти та приготування:

1. 100мл.теплого молока + 1ч.л.цукру +30гр.сирих дріжджів + 2-3ст.л. борошна, розмішати та залишити на 15 хв.

2. Тим часом: 200мл. молока+70 гр.м’якого вершк. масла довести до кипіння та заварити в ньому 3ст.л.борошна.

Охолодити до теплого стану.

3. Змішати опару, заварну масу, 50 гр. цукру, 2 яйця, 1 неповну ч.л.солі,1 ст.л. олії, борошно та замісити м’яке тісто.

4. В кінці замісу влити ще 1ст. л.олії.

5. Всього борошна треба 540-570гр. Тісто буде трохи липкувате.

6. Залишити на підйом в теплі на 40 хв.Обім’яти і ще залишити на 1год.

7. Приготувати начинку: 70 гр. м’якого масла+100 гр. цукру+ 1ст.л.кориці (по бажанню можна більше)перемішати.

8. Готове тісто не обминаючи розкотити в пласт 48/36 см, рівномірно змастити начинкою та скрутити в рулет. Поділити на 12шт.

9. Залишити на 30хв.і випікати.

10. Гарячими змастити заливкою: 50гр м’якого масла розтерти з 100 грм. цукр. пудри + 250 гр. заздалегіть відцідженої сметани. Все гарно розмішати.

Раніше ми публікували рецепт цитрусових кексів від запорізької господині.