-0.7 C
Kyiv
Четвер, 19 Грудня, 2024

Салат Олів’є з червоною рибою
(apostrophe.ua)

Найпопулярніші

Всім відомий салат “Олів’є” у святковій інтерпретації з червоною рибою готується класичним способом і є різновидом знайомого всім салату. Однак це справді безпрограшний варіант для святкового меню, який точно оцінять ваші гості – слабосолена риба надає йому тонкого смаку і вишуканого вигляду.

theLime розповідає, як приготувати рибний варіант відомого салату.

Читайте також: Готується за лічені хвилини: рецепт легкого салату з консервованим тунцем.

Рецепт салату “Олів’є” із слабосолоною сьомгою чи іншою червоною рибою дуже простий у приготуванні, його можна приготувати шарами або просто всі інгредієнти змішати. Також знадобляться все ті ж традиційні картопля, морква, консервований горошок і яйця, як і для класичного рецепта, а ще більшої урочистості салату нададуть кілька ложечок червоної ікри.

Слабосолону червону рибу можна купити або засолити самостійно. Солоність риби можна буде компенсувати за допомогою свіжого огірка, який можна додавати в салат разом з солоним.

Інгредієнти

  • Філе червоної риби – 200 г
  • Яйця курячі – 2 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Зелений горошок – 120 г
  • Огірок – 100 г
  • Петрушка, пучок – 1 шт.
  • Майонез 72% – 70 г
  • Сіль – за смаком

Читайте також: Нестандартний рецепт: як приготувати салат з крабовими паличками та червонокачанною капустою.

Як приготувати “Олів’є” з червоною рибою

Картоплю і моркву помийте, почистьте. Промийте і просушіть пучок петрушки. Огірок помийте.

Відваріть моркву і картоплю до готовності. Картоплю вийміть з каструлі раніше моркви, оскільки вона вариться швидше. Готовність овочів перевіряйте ножем або виделкою. Готові моркву і картоплю дістаньте з каструлі та остудіть.

Яйця помийте і зваріть круто.

Наріжте овочі, яйця та рибу кубиками однакового розміру.

З консервованого горошку злийте рідину і висипте в глибоку миску. Туди ж додайте нарізані овочі, рибу і яйця, а також нарізану петрушку або кріп.

Заправте салат майонезом, додайте сіль і добре перемішайте.

За бажанням прикрасіть салатники з “Олів’є” червоною ікрою.

Перед тим, як ставити салат на стіл, потримайте його в холодильнику щонайменше 25-30 хвилин.

Цікаві новини для вас:

  1. Так ви ще не готували: рецепт лінивих голубців, які нагадують плов.
  2. Як приготувати курячі гомілки, щоб були ніжними та соковитими: цікавий спосіб.
  3. Деруни з курячим філе і без борошна: дізнайтеся, як зробити цю просту страву.

Апостроф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини