16.5 C
Kyiv
Четвер, 25 Липня, 2024

Ксенію Мішину обікрали в Instagram на 15 тис. грн – подробиці
(life.fakty.com.ua)

Найпопулярніші

Українська акторка Ксенія Мішина розповіла, як її обікрали на 15 тис. грн. На гачок шахраїв вона потрапила у соціальній мережі Instagram.

Як Ксенію Мішину “розвела” баєр в Instagram

В Instagram-stories акторка поділилась, що два тижні тому їй написала баєр (людина, яка викуповує брендові речі за кордоном і відправляє їх в Україну), щоб придбати рекламу. Мішина озвучила їй суму співпраці, а та погодилась.

Вивчаючи сторінку баєра в Instagram, Ксенія помітила, що її рекламують багато блогерів, однак роблять це лише на словах. Акторка ж вирішила перевірити послуги баєра на собі та запропонувала їй співпрацю на бартерній основі.

Зараз дивляться

– Звісно, мені треба все на собі перевірити, тому що я буду це все рекомендувати вам. Тож думаю – запропоную їй бартер, нехай вона привезе мені речей на ту суму, скільки коштує моя реклама. Вона погодилась, я обрала речі, але вони вийшли на більшу суму, плюс 15 тис. грн. Вона відразу мені сказала, що їй потрібна 100% передплата, щоб вона викупила ці речі, – розповіла Ксенія.

Мішина скинула баєру на карту 15 тис., і почала чекати своє замовлення. Через кілька днів Ксенії написали, що її речі вже відправили. Однак вчора акторка виявила, що сторінки баєра більше не існує.

– В результаті мене обікрали на 15 тис. грн. Немає сторінки, все видалено. До речі, причина реклами полягала в тому, що її стару сторінку ніби заблокували, а ось нову треба прорекламувати. Короче, друзі, я розумію, що це тільки моя помилка, але коли ти бачиш на сторінці велику кількість наших блогерів, які раніше її рекламували, виникає довіра, – зазначила Мішина.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини