22 C
Kyiv
Субота, 27 Липня, 2024

На Авдіївському напрямку армія РФ кидає в бій нові резерви: яка ситуація на фронті
(fakty.com.ua)

Найпопулярніші

Фото: Генштаб ЗСУ

Російська армія на Авдіївському напрямку має деякі локальні успіхи. А Сили оборони продовжують ведення оборонної операції.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ Таврія Олександр Тарнавський у своєму Telegram-каналі.

Ситуація на фронті станом на 1 березня

За його словами, ворог збільшує інтенсивність артилерійських обстрілів, має значну перевагу в боєприпасах, нарощує чисельність штурмових груп – аж до батальйонно-тактичної групи та кидає в бій нові резерви.

Зараз дивляться

При цьому, він додав, що оперативна обстановка є динамічною.

— Сили оборони продовжують ведення оборонної операції, подекуди відновлюють втрачені позиції, виставляють додаткові позиції відділень, вогневі позиції, спостережні пункти, – йдеться у повідомиленні.

За минулу добу на Авдіївському напрямку наші захисники відбили 25 атак ворога, на Новопавлівському напрямку – 30, на Оріхівському напрямку – 1 атаку.

Загалом за минулу добу в операційній зоні ОСУВ Таврія росіяни завдали 36 авіаударів, вчинили 56 бойових зіткнень, 1 074 обстріли та 118 ударів дронами-камікадзе.

Загальні втрати ворога вбитими і пораненими склали 319 осіб, в озброєнні та військовій техніці – 5 танків, 13 бойових бронемашин, 2 артсистеми, 11 автомобілів, 2 засоби ППО, 3 одиниці спецтехніки. Нейтралізовано або знищено 278 безпілотних літальних апаратів різних типів. Також уражено ворожий бліндаж.

Читайте також


ГУР про удар ЗСУ по окупантах в Оленівці: Прекрасно відпрацьована операція


Війна в Україні

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини