21 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Липня, 2024

Оля Цибульська прокоментувала особисте життя Володимира Остапчука
(life.fakty.com.ua)

Найпопулярніші

Співачка Оля Цибульська іронічно відреагувала на стосунки телеведучого Володимира Остапчука з Катериною Полтавською. Артистка не змогла відповісти, як звуть обраницю шоумена, оскільки його особисте життя нерідко змінюється.

Оля Цибульська підколола Володимира Остапчука за стосунки

Так, Оля відповідала на запитання ведучого Андрія Чорновола в рубриці Нашого радіо. Стосувалися вони особистого життя колег Цибульської, а саме – як звуть їхніх других половинок. На запитання про Володимира Остапчука співачка чесно сказала, що заплуталася у стосунках ведучого, а тому не знає, як звуть його нинішню обраницю.

– У нього так часто змінюється хтось у гаремі, що я не встигаю. Якась молода, красива і наївна дівчинка, – усміхаючись сказала Оля.

Нагадаємо, Володимир Остапчук зараз одружений з Катериною Полтавською, проте його перехід із другого шлюбу в третій став для багатьох несподіванкою. Ще в 2020 році ведучий одружився з Христиною Горняк, а вже восени 2022-го вони розлучилися. Майже одразу почали з’являтися здогадки про нові стосунки шоумена, які виявилися правдивими.

Зараз дивляться

Також у Остапчука є двоє дітей від першого шлюбу з Оленою Войченко. Їхній офіційний союз тривав 13 років.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини