21.5 C
Kyiv
Субота, 27 Липня, 2024

Сенат США проголосував за тимчасовий бюджет країни
(fakty.com.ua)

Найпопулярніші

У четвер 29 лютого Сенат США ухвалив короткостроковий законопроєкт про витрати, який відтерміновує зупинку роботи уряду (шатдаун) на тиждень. Але при цьому не зрозуміло, як Конгрес фінансуватиме уряд до кінця року.

Про це повідомляє видання The Hill.

77 сенаторів проголосували за те, щоб відправити законопроєкт на підпис президенту Джо Байдену. 13 сенаторів віддали голоси проти: Марша Блекберн, Майк Браун, Тед Бадд, Майк Крапо, Тед Круз, Джош Говлі, Рон Джонсон, Майк Лі, Роджер Маршалл, Ерік Шмітт, Рік Скотт, Томмі Турбервілл і Джей Ді Венс.

Зараз дивляться

Законопроєкт дасть змогу продовжувати фінансування міністерств сільського господарства, внутрішніх справ, транспорту, житлового будівництва та міського розвитку, а також у справах ветеранів, енергетики, юстиції, торгівлі, енергетики та інших відомств до 8 березня.

До 22 березня триває фінансування Пентагону, департаментів праці, охорони здоров’я та соціальних служб, освіти, державної та національної безпеки.

Продовження фінансування на місяць дає законодавцям більше часу, щоб остаточно узгодити фінансування на весь рік, хоча перешкоди все ще залишаються.

Сенат США, шатдаун

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини