19.4 C
Kyiv
Субота, 27 Липня, 2024

У Краматорську стартували роботи з підготовки до весни — Новини Донбасу
(news.dn.ua)

Найпопулярніші

У старостатах Краматорської громади активізувалися роботи з підготовки до весни.

Команди комунальних служб, відповідальні за чистоту в окремих округах, зосередили свої зусилля на прибиранні громадських місць після зимового періоду.

Очищення узбіч, зелених зон від сміття та порослі, а також догляд за зупинками громадського транспорту є серед основних завдань цих бригад.

Краматорська міська рада нагадала про важливість участі мешканців у підтриманні чистоти на прибудинкових територіях. Енергетики також закликали жителів приватного сектору скористатися можливістю обрізати дерева до початку вегетаційного періоду, аби уникнути пошкодження ліній електропередач.

Додатково, у старостатах функціонує Служба з питань утримання та поводження з тваринами, яка проводить стерилізацію безпритульних котів і собак. Це дозволяє контролювати їхню популяцію та запобігати безконтрольному розмноженню.

Також у Краматорську вже завершено ХІІ етап видачі гуманітарної допомоги. Більшість мешканців старостатів отримали необхідне безпосередньо на території своїх округів. Зараз триває підготовка до ХІІІ етапу, про можливості отримання допомоги мешканців інформують через вайбер-чати округів.

Новини Донбасу

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини