28.7 C
Kyiv
Субота, 27 Липня, 2024

Важкохвора Катерина Тишкевич насмішила, як з чоловіком смаколики готувала
(lady.kyiv.ua)

Найпопулярніші

Також акторка поділилася, як наразі почувається.

Українська акторка Катерина Тишкевич поділилася рідкісним відео, як проводить дозвілля.

Так, у сторіз своєї сторінки в Instagram артистка розмістила короткі відео і показала, як вони з чоловіком, актором Валентином Томусяком разом готували печиво. Тишкевич розповіла, що мама поділилася з нею нескладним рецептом випічки, з якою Катерина не дуже товаришує.

“Я з випічкою не дуже. Але там наче нічого складного. Але треба було тісто загорнути в рулетики. Валік поруч побачив мій рулетик і запропонував мені трошки допомогти”, — розповіла акторка.

Водночас, аби фанати розуміли, про що мова, Катерина порівняла рулетики, які зробив її чоловік та рулетики, які зробила вона. Акторка самоіронічно посміялася з ситуації.

Окрім того, Катерина Тишкевич поділилася рецептом того самого печива, аби її прихильники спробували самостійно приготувати смаколик і поділитися враженнями.

У наступній сторіз акторка зізналася, що за два роки, поки лікувалася від тяжкої хвороби, дуже скучила за роботою, тож записала самопроби:

“Сьогодні записала перші самопроби за два роки. Голова поки не пройшла, але я дуже скучила за роботою і думаю, що невеликі проєкти зможу потягнути”, — повідомила Тишкевич.

Джерело woman24.kyiv.ua

Lady

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини