29.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Липня, 2024

Євробачення 2024 – букмекери прогнозують перемогу Хорватії, Україна впала у рейтингу
(apostrophe.ua)

Найпопулярніші

За два місяці до старту “Євробачення-2024” букмекери оновили свої прогнози щодо переможця 68-го конкурсу. Україна, яка тривалий час утримувала позицію лідера, впала у рейтингу. Яке місце посідають Alyona Alyona і Jerry Heil та кому прогнозують перемогу – далі в нашому матеріалі.

За даними сайту Eurovisionworld, українські артистки опустилися на другий рядок у таблиці прогнозів. Фаворитом букмекерів став представник Хорватії Baby Lasagn (справжнє ім’я – Марко Пуришич).

Читайте також: Навіть ціною неучасті: Ізраїль відмовився змінювати “політизовані” слова у пісні для “Євробачення”.

Baby Lasagn може виграти “Євробачення-2024” Фото: instagram.com/the_baby_lasagna_

Після свого Нацвідбору Хорватія стрімко вирвалася вперед і була головним конкурентом України. Шанси країни перемогти на “Євробаченні-2024” наразі становлять 14%. Коефіцієнт Alyona Alyona і Jerry Heil теж 14%, українки знаходяться на другому місці у таблиці букмекерів.

На третьому місці з 9% опинилася Ісландія (країна ще не представила свого учасника), на четвертому – італійка Анджеліна Манго (8%), на п’ятому – конкурсант з Бельгії Mustii (5%). До десятки лідерів також увійшли Швеція (4%), Велика Британія (4%), Франція (4%), Литва (3%), Швейцарія (3%).

Фото: eurovisionworld.com

Baby Lasagn – 28-річний хорватський співак, музичний стиль якого описують як суміш поппанку, техно, металу та хаузу. На “Євробачення-2024” виконавець поїде з піснею “Rim Tim Tagi Dim” – розповідь про подорож молодого хлопця з Хорватії у пошуках світлого майбутнього в іншій країні.

Представника Хорватії на конкурсі у Мальме обрали 25 лютого у фіналі місцевого Нацвідбору – Dora 2024. Цікаво, що до вибору конкурсанта з цієї країни причетна й Україна. Команда Суспільного увійшла до складу міжнародного журі та оцінила виступ Baby Lasagn у 10 балів.

Нагадаємо, “Євробачення-2024” відбудеться у шведському місті Мальме. Перший півфінал пройде 7 травня, другий – 9 травня, а гранд-фінал – 11 травня 2024 року. Україна виступить у першій половині першого півфіналу.

Alyona Alyona і Jerry Heil представлять Україну з піснею Teresa & Maria Фото: instagram.com/alex_demydenko

Дізнайтеся також, що зараз із Дунканом Лоуренсом – переможцем “Євробачення”, який зіграв весілля з чоловіком.

Цікаві новини для вас:

Апостроф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини