Мати Світлану та її сина Артема евакуювали до Запоріжжя

Поліцейські евакуювали з села Приморське 8-річного хлопчика та його мати. Останнім часом село все частіше потерпало від обстрілів, тож вони прийняли рішення евакуюватись до більш безпечного місця. Про це повідомляють у пресслужбі поліції.

Читайте також:  Росіяни обстріляли з артилерії село Приморське – поранені двоє людей

Останні три дні село дуже потерпало від обстрілів, вдень та вночі. Світлана дуже переймалася за сина. У свої 8 років малому неодноразово доводилося чути канонаду гучних вибухів, бачити, як палають хати, руйнуються домівки односельців.

Село Приморське знаходиться всього лише в 10 кілометра від лінії розмежування.Тому Світлана звернулась до евакуаційної групи поліцейських, які працюють на Запоріжжі.

“Артемка як почув низку чергових вибухів забився в кут будинку, сидів тремтів і плакав. Ну куди це годиться? Зателефонувала поліцейським, попросила допомогти виїхати. Впевнена, що роблю правильно”,– згадує мати Світлана.

По дорозі до обласного центру мама Світлана розповідала, як виживали під обстрілами. Люди потроху звикали до таких умов життя, до гуманітарної та безпекової ситуації в громаді. Під час обстрілів – ховалися, а опісля намагались жити своїм життям.

“Люблю своє рідне село всім серцем, але знаю, що тут ризиковано, мушу їхати”, – зізнається Артем. Разом із матір’ю вони сподіваються, що дуже скоро зможуть повернутися назад додому, коли настане мирне та спокійне життя. А поки ситуація не покращиться, житимуть у Запоріжжі.

Невдовзі до них також планує евакуюватися їхня бабуся.

Раніше ми повідомляли, що з Приморського евакуювали літнього чоловіка.