28.7 C
Kyiv
Субота, 27 Липня, 2024

Алла Пугачова спростувала новину про вихід свого нового альбому, яку поширили пропагандистські ЗМІ
(life.fakty.com.ua)

Найпопулярніші

Співачка Алла Пугачова вперше за довгий час записала відеозвернення до шанувальників. У ньому вона спростувала новину про вихід свого нового альбому, яку поширили пропагандистські росЗМІ.

Алла Пугачова прокоментувала новину про вихід свого нового альбому

Так, у росЗМІ активно поширили новину про те, що Пугачова вперше за довгий час представила новий альбом. До платівки нібито увійшли композиції, які артистка заспівала на концерті 2019 року в РФ, і жодної нової пісні.

Співачка ж сказала, що така заява для неї стала повною несподіванкою, а тому спростувала її.

Зараз дивляться

– Я остання дізналася, скоріш за все, що вийшов альбом P.S. Мені приємно, дякую велике. Гарний подарунок до ювілею. Ну а я можу подарувати до ювілею тільки нові пісні. Чекайте мої улюблені шанувальники, тільки заради вас, – сказала Пугачова у відеозверненні.

Зі слів співачки можна припустити, що незабаром вона все ж таки випустить нові пісні. Свій ювілей Пугачова відсвяткує вже 15 квітня.

Нагадаємо, виконавиця разом із чоловіком Максимом Галкіним та їхніми двома дітьми покинули Росію з початком повномасштабної війни в Україні. Подружжя чітко позначило свою позицію, давши зрозуміти, що не підтримує криваву політику Кремля.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини