21.5 C
Kyiv
Субота, 27 Липня, 2024

Росія вважатиме результати Олімпіади 2024 несправедливими, заявив Поздняков
(news.telegraf.com.ua)

Найпопулярніші

У РФ знову зробили абсурдну заяву

Президент Олімпійського комітету Росії (ОКР) Станіслав Поздняков, який одержав орден Олександра Невського від голови Кремля Володимира Путіна, заявив, що без росіян результати Олімпіади в Парижі будуть несправедливими. До речі, влада РФ робить все, щоб представників Росії не було на Іграх-2024.

Відповідний коментар Позднякова наводить ТАCС. Станіслав чітко не сказав, які країни підтримують РФ у цьому питанні.

“Думаю, Ігри та результати багатьма країнами не розглядатимуться як справедливі через відсутність найсильніших наших спортсменів.

Наголошу, що олімпійський рух не має знака рівності з МОК. Ми цінуватимемо і просуватимемо ідеали П’єра де Кубертена”, – заявив Поздняков.

Літня Олімпіада в Парижі пройде з 26 липня до 11 серпня 2024 року. У грудні 2023 року МОК допустив російських спортсменів до Олімпіади в Парижі у нейтральному статусі – без гімну, прапора та національної символіки. Крім того, не зможуть виступити на Іграх представники командних видів спорту, а також атлети, пов’язані із російськими силовими відомствами. Згодом стало відомо, що МОК проведе додаткову перевірку російських атлетів, які кваліфікуються на ОІ.

Телеграф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини