17.6 C
Kyiv
Четвер, 25 Липня, 2024

що сталося із зіркою соцмереж після хвороби
(zaxid.net)

Найпопулярніші

Новин від кота Степана не було вже тривалий час

Відомий блогер кіт Степан із Харкова після масштабних обстрілів міста росіянами раптово пропав із Instagram, де у нього понад 1,4 млн підписників. Його власниця Анна лише встигла повідомити, що після ракетних атак Степан, що вже не молодий (16 років), захворів і потрапив у клініку. Розповідаємо, що сталося з котом Степаном і його дружиною кішкою Стефанією і де він перебуває зараз.

Підозра у викраденні

У лікарню кіт Степан потрапив наприкінці січня. Він повідомляв, що кожного дня їздить туди, а, окрім того, приймає ліки удома. Причина хвороби – стрес. Орієнтовно після 10 лютого на його сторінці з’явився допис англійською мовою про прохання у фінансовій допомозі, що неабияк здивувало підписників кота-блогера: Степан та його дружина Стефанія неодноразово збирали гроші для тварин, постраждалих від війни, проте для себе ніколи нічого не просили.

Допис про прохання допомогти з реквізитами для переказів невдовзі зник зі сторінки кота, натомість там з’явився допис англійською з подякою всім, хто намагається допомогти. Він супроводжувався відео, що насторожило прихильників тварини – біля кота була інша переноска та незнайома кімната, схожа на готельну.

Значна частина підписників стала припускати, що кота могли викрасти з ветеринарної клініки. У понад трьох тисячах коментарів люди цікавилися, де Степан, Стефанія та їхня опікунка Анна. Дехто припускав, що сторінку котячої зірки зламали шахраї, які і просять грошей.

Підписники видихнули з полегшенням

Власниця пари котів не озивалася, дехто почав припускати, що викрали і її. Хтось вважав, що вона також потрапила у лікарню. Проте за деякий час кіт Степан опублікував сторі з підписом, що з ним усе гаразд. Та це не заспокоїло прихильників кота і пристрасті навколо його зникнення розгорілися ще більше.

Приблизно через тиждень підписники кота змогли видихнути із полегшенням. На його сторінці з’явилися сторіз, де він зі Стефанією у машині – у підписі ішлося про те, що коти й Анна з родиною виїхали з Харкова і прямують в Європу.



Відтоді минув деякий час, але нових дописів ані від Степана, ані від Стефанії не було. Фани кота сподіваються, що йому і родині потрібен час, аби облаштуватися на новому місці, і згодом він вийде на зв’язок і стане відомо, що сталося.

Чим важливий кіт Степан

Кіт харків’янки Анни прославився після фото, де він незворушно сидить за столом з бокалом вина. Це фото стало основою для багатьох мемів у мережі. З часом кіт Степан зібрав сотні тисяч підписників. Він використав свою популярність для допомоги постраждалим у війні тваринам.

У березні 2022 року він передав $10 тис. на благодійність, у серпні того ж року став амбасадором проекту «Збережіть українську культуру». Степан і Стефанія також мають свою лінійку мерчу.

Деякий час кіт Степан жив у Франції, рятуючись від війни. Там він познайомився з кішкою Стефанією і вони одружилися.


Також кіт Степан отримав у Каннах престижну премію в індустрії інфлюенсерів Influencers and Bloggers Awards у Каннах. Серед прихильників кота – навіть закордонні звірки, як-от Брітні Спірз.


Восени 2022 року Степан, Стефанія та Анна повернулися в Україну, деякий час вони жили у Львові, а рік тому стали знову жити у рідному Харкові. Так було до початку лютого 2024 року.

Імовірно, кіт Степан знову зупинився у Франції. Підписники очікують на новини від нього.

Фото з Instagram-сторінки кота Степана (@loveyoustepan)

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter

Zaxid.net

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини