19.4 C
Kyiv
Субота, 27 Липня, 2024

Андрій Хливнюк розповів, як ставиться до українців за кордоном та посилення мобілізації
(life.fakty.com.ua)

Найпопулярніші

Фронтмен гурту Бумбокс Андрій Хливнюк розповів про своє ставлення до чоловіків за кордоном і посилену мобілізацію в Україні. Артист з перших днів захищав Україну в умовах війни і не уникає обговорень про організацію захисту.

Що Хливнюк думає про зміни в мобілізації та чоловіків за кордоном

Так, в інтерв’ю виданню Deutsche Well, Андрій зізнається, що часто їздить за межі України, щоб допомогти нашим захисникам в умовах війни. Однак Хливнюк не поспішає коментувати той факт, що в Європі проживає багато українських чоловіків.

– Я не займаюся соціальною політикою. Моя особиста думка може не відповідати думці всіх учасників команди, і якщо я скажу зараз згарячу, то це за мною буде волочитися дуже довго. Мені не хотілося б нікого принижувати, ображати або щось на кшталт такого. Мені це було б неприємно, – зазначив артист.

Також Андрій зазначив, що думає щодо посиленої мобілізації, навколо якої не вщухають дискусії багато місяців. Музикант заявив, що таке рішення не є необхідністю.

Зараз дивляться

– Треба добровольцями йти на фронт, не чекаючи повісток. Обирайте собі підрозділи, які вам подобаються, – заявив Хливнюк.

Не секрет, що артист зараз і сам перебуває в складі в ЗСУ. Нещодавно Хливнюк отримав нагороду РНБО. Співак показав нагородження та подякував за довіру.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини