28.7 C
Kyiv
Субота, 27 Липня, 2024

Анна Саліванчук знялася в еротичній фотосесії: прикриває груди руками
(life.fakty.com.ua)

Найпопулярніші

Українська акторка Анна Саліванчук постала в еротичній фотосесії після нещодавнього розлучення з чоловіком. Зірка вирішила потішити шанувальників відвертими знімками і розповіла, як почувається після розставання.

Анна Саліванчук показалася в еротичній фотосесії

Так, в Instagram актриса опублікувала низку відвертих фото – у фотостудії вона позує на камеру в червоних колготках, довгих червоних рукавицях, чорних стрингах і чорній маленькій шубці.

На деяких фото Анна позує з оголеним бюстом, прикриваючи свої груди руками.

Зараз дивляться

Крім знімків, Саліванчук також поділилася емоціями на тлі розриву з чоловіком. Так, зірка відчувала апатію і смуток, порожнечу, тривогу, страхи та інші негативні емоції.

– Якщо ви теж відчуваєте в собі ці ознаки, знайте що попереду щось нове і прекрасне, ви просто в пошуках себе. Не бійтеся і не зупиняйтеся. Після цього ви відчуєте себе такими легкими та вільними, а життя стане таким цікавим і кольоровим, попри все, – розповіла акторка.

Нагадаємо, що Саліванчук заявила про розлучення 1 березня. Це стало справжньою несподіванкою, та й сама актриса приховувала цей факт майже рік. Тепер зірка готова про це говорити публічно.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини