19.4 C
Kyiv
Субота, 27 Липня, 2024

Дуа Ліпа відвідала BRIT Awards в обтислі сукні – фото
(news.telegraf.com.ua)

Найпопулярніші

Зірка похизувалася ідеальною фігурою

Популярна британська співачка Дуа Ліпа, яка нещодавно викликала фурор в сукні з паєток на прем’єрі фільму, похизувалася осиною талією у шкіряному обтислому вбранні. Зірка відвідала церемонію нагородження, де вразила ефектним образом.

Вчора, 2 березня, в Лондоні відбулася церемонія нагородження премією BRIT Awards 2024. Дув Ліпа, що її відвідала, мала неперевершений вигляд.

Для цієї події співачка обрала обтислу шкіряну сукню з декольте чорного кольору. Приталене вбрання з невеличким шлейфом ідеально підкреслило струнку талію і округлі стегна співачки, а декольте зробило лук ефектнішим. Цікаві бретелі ідеально вписалися в образ, а срібне кольє бездоганно доповнило його. З аксесуарів зірка вдягла також широкий браслет на руку.

Фото:Getty Images

Макіяж співачка обрала вечірній. Зірка намалювала стрілки, виділивши очі. Нюдова помада ідеально доповнила макіяж і зробила його не надто яскравим, але водночас ефектним. Легкий рум’янець і скульптурування обличчя помітні, однак ніяк не псують макіяж.

Дуа Ліпа

Фото:Getty Images

Раніше “Телеграф” розповідав, що Ріанна виступила на вечірці найбагатших людей Індії. Співачка з’явилася на сцені вперше після других пологів.

Телеграф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини