28.7 C
Kyiv
Субота, 27 Липня, 2024

Удар по дому в Одесі 02.03.2024, загинули військові разом з трьома дітьми
(war.telegraf.com.ua)

Найпопулярніші

Загибле подружжя виховувало чотирьох дітей

Внаслідок російської терористичної атаки по Одесі, що сталася 2 березня, загинула багатодітна родина військовослужбовців. Тіла подружжя Олега та Тетяни Кравець, а також їхньої семимісячної донечки Лізи, рятувальники деблокували з-під уламків. Ще двох дітей досі шукають.

Про це пише Суспільне з посиланням на близьких друзів родини. Зазначається, що Олег і Тетяна познайомились на військовій службі й згодом утворили сім’ю. Чоловік був останнім сином своїх батьків — його брат Євген загинув у 2014 році в зоні АТО.

У загиблої Тетяни вже було троє дітей від першого шлюбу на момент зустрічі з Олегом. Їхня четверта дитина, спільна донечка Ліза, народилася в липні минулого року, 29 лютого малечі виповнилося сім місяців.

Головні події тижня від “Телеграф”

“Він взяв її з трьома дітками й вони народили Лізоньку. Старший хлопчик, Володимир, поїхав у Раухівку до дідуся з бабусею та залишився живий, а троє загинули: спільна дитинка і двоє першого шлюбу”, — розповіла журналістам близька подруга родини.

Нині двох дітей загиблих військових, дев’ятирічного Сергія та восьмирічну Злату, ще й досі шукають під завалами. Співробітники ДСНС обшукують руїни їхньої квартири, однак надії знайти дітей живими майже немає. Старшого сина на момент трагедії вдома не було, він гостював у бабусі та дідуся.

Нагадаємо, російські терористи атакували Одесу безпілотниками вночі, 2 березня. Станом на 3 березня, внаслідок атаки, загинуло десять мешканців багатоповерхового будинку. Вісім осіб травмовано.

Телеграф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини