25.4 C
Kyiv
Субота, 27 Липня, 2024

Юлія Верба опинилася під крапельницею під час відпочинку на круїзному лайнері
(life.fakty.com.ua)

Найпопулярніші

Українська блогерка Юлія Верба показалася під крапельницею під час подорожі на круїзному лайнері. Знаменитість зазначила, що таке з нею трапилося вперше.

Юлія Верба опинилася під крапельницею: подробиці

Так, свою історію скандальна блогерка розповіла в Instagram. Вона зізналася, що сьогодні мав бути унікальний день, адже Instagram дав їй значок верифікації акаунта – синю галочку біля нікнейма. Цього моменту інфлюенсерка чекала аж сім років.

Одна під час подорожі круїзним лайнером Юлія сильно отруїлася і почала страждати від морської хвороби, після чого довелося використати крапельницю.

Зараз дивляться

Верба додала, що синя галочка в Instagram їй значно підняла настрій на тлі хвороби.

– Було так погано. І тут я бачу – синя галочка. Це як знак від Всесвіту, що він поруч і щоб я не засмучувалася. Ну, або я так хочу собі думати, – розповіла блогерка.

Знаменитість зазначила, що більше у круїзи не поїде – це не для неї.

І якщо блогерка любить відпочивати, подорожуючи за кордоном, її знання про рідну країну залишають бажати кращого. Наприклад, у грудні минулого року Верба зганьбилася знаннями про Україну – вона заявила, що в нашій країні 25 областей. Навіть про те, що Крим є автономною республікою, знаменитість здогадалася не з першого разу.

Фото: Юлія Верба

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини