21.5 C
Kyiv
Субота, 27 Липня, 2024

Королева Камілла йде у відпустку
(life.fakty.com.ua)

Найпопулярніші

Поки король Чарльз III проходить лікування від раку, королева-консорт Камілла дотримувалась щільного графіка, аж вирішила взяти невеличкий таймаут.

Королева Камілла йде у відпустку

Весь час дружина британського монарха суміщала догляд за королем та виступи на різних заходах. Тепер вона на тиждень відійде від справ. Джерела в палаці повідомили, що це не повʼязано із самопочуттям Чарльза III. Адже Камілла завжди бере тиждень для себе у цю пору року.

Вже 11 березня королева-консорт планує зʼявитися на щорічній службі з нагоди Дня Співдружності у Вестмінстерському абатстві в Лондоні. Очікується, що під час обряду покажуть відеозвернення короля.

Зараз дивляться

Що означає відпустка Камілли

Через тижневу перерву дружини Чарльза III, троє з чотирьох найстарших членів королівської сім’ї перебуватимуть поза увагою громадськості. Адже сам король займається власним здоровʼям. Кейт Міддлтон оговтується після операції на животі, що їй зробили 16 січня. Повернутися до виконання королівських обов’язків принцеса Уельська планує до Великодня.

Тож зараз більшість уваги буде спрямована на принца Вільяма, який повернувся до справ після відпустки, що її він брав для догляду за дружиною.

Минулого тижня спадкоємець престолу відвідав синагогу в Лондоні та долучився до низки заходів до Дня святого Давида в Уельсі.

Також запланований вихід у світ для принца Едварда. Його дружина – герцогиня Единбурзька Софі виступила на підтримку України в межах кампанії проти сексуального насильства під час війни.

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини