Навіть ті, хто не дуже любить печінку, залюбки їдять печінкові млинці. Цю ситну, смачну і дуже поживну страву можна подавати на сніданок, обід та вечерю. Як приготувати печінкові млинці – читайте в матеріалі Факти ICTV.
Печінкові млинці: рецепт
Печінка є цінним джерелом білка та важливих поживних речовин, які забезпечують організм енергією. Печінкові млинці нескладно приготувати, знадобиться лише куряча, свина або теляча печінка, яйця, молоко, борошно, цибуля та спеції.
Інгредієнти:
Зараз дивляться
- печінка куряча – 600 г.
- молоко – 0, 5 л
- борошно – 6 ст. л.
- яйця – 5 шт.
- 1 цибуля
- рослинна олія- 5 ст. л.
- сіль, чорний перець – до смаку
Як приготувати печінкові млинці
Якщо ви опанували випікання звичайних млинців, з печінковими проблем не буде. Головне – технологія. Дотримуйтесь покрокового рецепту – і все вийде не гірше ніж у шеф-кухаря.
- Печінку промийте, зніміть плівку на наріжте. Подрібніть блендером або пропустіть через м’ясорубку.
- Додайте яйця, очищену цибулю і влийте молоко. Поступово всипайте борошно та перемішуйте, доки отримаєте однорідну масу. Додайте спеції та перемішайте.
- Розігріту пательню змастіть олією. Вилийте тісто на сковорідку та сформуйте печінкові млинці. Смажте з обох боків по 3-5 хв.
Викладіть печінкові млинці на тарілку, прикрасьте зеленню, подавайте зі сметаною чи домашнім майонезом.
Смачного!
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.