24.8 C
Kyiv
П’ятниця, 26 Липня, 2024

Учасницю Міс Європа 2024 з Білорусі звільнили після скандалу з українкою
(life.fakty.com.ua)

Найпопулярніші

Учасницю конкурсу краси Міс Європа 2024 з Білорусі звільнили після скандалу з українкою. Ірину Максимович із Вітебська звільнили з модельного агентства.

Скандал на Міс Європа 2024: подробиці

За даними видання Хартія’97, Ірина Максимович з Білорусі залишилася без роботи через приниження українки Мілени Мельничук, яка також брала участь у конкурсі.

Сама ж Максимович підтвердила звільнення з агентства і зазначила, що його директором є з України.

Зараз дивляться

Відомо, що Міс Європа 2024 проходив у лютому в Лівані. Конкурс виграла росіянка Роза Гадєєва, а українка Мілена Мельничук розповіла, що насправді сталося. Наша представниця в Instagram розповіла про булінг на конкурсі – її змушували фотографуватися з росіянкою, і навіть видали схожі їм сукні. Мілена додала, що РФ купила перемогу на конкурсі за €20 тис.

Повідомляється, що після нагородження, Максимович в одному автобусі з українкою почала обзивати нашу конкурсантку і говорити грубі слова в бік України.

Втім, у світі конкурсів краси є і хороші новини – на Міс світу 2024 не буде Росії. Це вдалося зробити завдяки проханням та донесенню інформації про те, що РФ щодня намагається знищити українців на нашій рідній землі.

Фото: Ірина Максимович

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

ФАКТИ

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини