Перенесе в неймовірні світи - підбірка найкращих фентезійних фільмів

Підбірка з трьох неймовірно атмосферних фільмів

Якщо ви шукаєте фільми, які перенесуть вас до інших світів, змусивши забути про буденність, то ця підбірка саме для вас. Сьогодні розповідаємо про чудові фентезійних фільмів на вечір.

Читайте також: Що подивитися – добірка фільмів із затишним літнім настроєм

Легенда про Зеленого лицаря

Молодий сер Гавейн прокидається після нічного кошмару і відправляється до палацу свого дядька, короля Артура, на різдвяний бенкет. Несподівано свято переривається, і в залі з’являється грізний Зелений лицар, який кидає виклик королю і вимагає поєдинку. Гавейн приймає виклик та перемагає лицаря, але той не вмирає. Він призначає Гавейну новий поєдинок – рівно через рік і один день. Цей двобій має вирішити долю головного героя.

Навсікая з Долини Вітрів

Через тисячу років після того, як індустріальна цивілізація загинула у війні, простори планети покрито лісами отруйних рослин і грибків – Гнилим Морем. Одне з небагатьох місць, придатних для життя – Долина Вітрів, у якій мешкають вцілілі люди. Принцеса Долини Вітрів Навсікая досліджує ліс верхи на планері в пошуках панцирів велетенських комах ому.

Король Артур: Легенда меча

За сюжетом, принц Вортігерн використовуючи чорну магію захоплює владу в середньовічній Англії та вбиває свого брата-короля Утера. Перед смертю королю вдається врятувати маленького спадкоємця Артура, який виховується в бандитському районі міста і перетворюється на впливового та підприємливого гангстера. Минають роки, і на поверхні річки з’являється камінь в який встромлений Екскалібур – мец, що давав королю нелюдську силу. Витягнути меч з каменю може лише син колишнього правителя. Тому хитрий Вортігерн вирішує використовувати цю можливість, щоб знайти та знищити Артура.

Раніше ми також публікували підбірку мотивуючих фільмів, які дадуть поштовх діяти.