19.4 C
Kyiv
Субота, 27 Липня, 2024

Директор Жовківської лікарні Євген Москвяк подав декларацію про доходи за 2023 рік
(zaxid.net)

Найпопулярніші


Директор Жовківської лікарні Євген Москвяк подав декларацію про доходи за 2023 рік

Євген Москвяк є заслуженим лікарем України

Директор Жовківської лікарні Євген Москвяк оприлюднив декларацію про доходи за 2023 рік. Про це стало відомо з сайту НАЗК після того, як декларації посадовців знову стали публічними.

Як вказано у декларації, у 2023 році Євген Москвяк отримав 501 тис. грн зарплати у Жовківській лікарні та 86 тис. грн пенсії. Головний лікар проживає із дружиною, але, згідно з декларацією, вона не мала доходів у минулому році.

У власності Євгена Москвяка є квартира (140 м2) та гараж у Львові. Цю нерухомість він набув ще понад 15 років тому, протягом останніх років нового майна медик не купував. Директор лікарні їздить на авто Lexus RX (2010 року випуску), яке придбав ще у 2010 році.

65-річний Євген Москвяк понад 25 років працював головним лікарем комунальної міської лікарні для невиліковно хворих «Хоспіс» у Львові, у 2022 році очолив міську лікарню в Жовкві. Він є заслуженим лікарем України, кандидатом медичних наук та доцентом кафедри соціальної медицини Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

Раніше ZAXID.NET писав про декларації інших посадовців та народних депутатів за 2022 – 2023 роки.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter

Zaxid.net

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини