29.3 C
Kyiv
Середа, 24 Липня, 2024

Польща Україна — дивитися онлайн матч — пряма трансляція футболу 7 червня
(news.telegraf.com.ua)

Найпопулярніші

Синьо-жовті проведуть другий спаринг перед ЧЄ-2024

У п’ятницю, 7 червня, збірна України з футболу зіграє черговий товариський матч перед чемпіонатом Європи-2024. У першій грі Синьо-жовті дали бій команді Німеччини (0:0), а тепер проведуть спаринг із Польщею

“Телеграф” проведе онлайн-трансляцію матчу Польща — Україна. Поєдинок відбудеться у Варшаві на стадіоні “Народовий” і розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Польща – Україна – початок о 21:45 (оновлюється)

2300 українських уболівальників вболіватиму за Синьо-жовтих у Варшаві.

Ранкова прогулянка збірної по Варшаві.

Ігрові комплекти на сьогоднішній матч.

Офіційна заявка збірної України на матч проти Польщі.

Збірна України після топового суперника поміряється силами із “середньою” Польщею. Обидві команди пробилися на чемпіонат Європи, причому обидві зробили це через стиковий раунд. Спаринг допоможе тренерам збірних визначитися з фінальним складом та тактикою на Євро. Додамо, що в очному протистоянні поляки мають на одну перемогу більше, ніж українці (4 проти 3 при 2 нічиїх), проте букмекери віддають лише невелику перевагу Білим орлам у грі проти Синьо-жовтих.

Раніше “Телеграф” повідомляв, де дивитися матч Польща — Україна у прямому ефірі.

Нагадаємо, всього збірна України запланувала 3 спаринги перед ЧЄ-2024. До речі, на чемпіонаті Європи, який розпочнеться 14 червня, Синьо-жовті проведуть як мінімум три гри. Розклад матчів Євро-2024 доступний на сайті “Телеграф”.

Телеграф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини