23.1 C
Kyiv
Вівторок, 18 Червня, 2024

Готуємо бризоль з сиром, грибами та курячим фаршем – рецепт
(zprz.city)

Найпопулярніші


Що таке бризоль - готуємо страву французької кухні: просто та смачно

Як приготувати бризоль з сиром та грибами

Бризоль багато кулінарних сайтів називає стравою французької кухні. Втім, як вважає brizoll.com, є такі страви, які вже давно стали міжнародними, серед них і бризоль, та опублікував рецепт з сиром та грибами та відео.

Читайте також: Щось новеньке: як приготувати французький салат нісуаз – простий рецепт від Євгена Клопотенка

Назва бризоль поєднує в собі різні варіації приготування однієї й тієї ж страви. Суть одна – в тонкий млинець (або омлет) обсмажений з одного боку з м’ясом або рибою, загортають начинку – будь-яку.

Що потрібно

Фарш курячий – 350 г

Яйця – 4 шт.

Гриби – 3-4 шт. (великих)

Цибуля ріпчаста – 1/2 шт.

Солоні огірки – 2 шт.

Сир твердий – 100 г.

Зелень – 1 пучок

Сіль, перець, олія для смаження.

Готуємо

1. Готуємо фарш. Дрібно ріжемо гриби та цибулю і додаємо до фаршу. Солимо, перчимо і добре перемішуємо. Ділимо фарш на чотири частини.

2. Формуємо бризоль. Для цього нам знадобиться харчова плівка. Застилаємо нею робочу поверхню і викладаємо на неї одну частину фаршу, скатаного в кульку. Зверху накриваємо плівкою і розкочуємо круглий млинець. Сковороду добре розігріваємо з олією. У тарілці (глибокій із широким полем) збиваємо 1 яйце, солимо і перчимо. Знімаємо з фаршу верхній шар плівки і на нижньому, акуратно перевертаючи, переносимо млинець у тарілку з яйцем. Це потрібно зробити таким чином, щоб вся нижня поверхня млинця опинилася в яйці. Забираємо плівку.

(Дехто виливає збите яйце у сковороду і швиденько, за допомогою плівки, кладе зверху млинець).

3. Переносимо наш бризоль у сковороду, ніби зісковзуючи його з тарілки. (Використовується чавунна сковорода діаметром 24 см). Смажимо з одного боку пару хвилин і перевертаємо. Так робимо з кожною кулькою фаршу.

Читайте також: Як приготувати смачні галушки з м’ясом за рецептом рестораторки з Полтави

4. Готовий бризоль викладаємо в тарілку фаршем догори і на одну половинку викладаємо начинку – нарізаний соломкою солоний огірок і тертий твердий сир, посипаємо дрібно рубленою зеленню. Згортаємо навпіл.

Ми писали, як приготувати вдома смачні нагетси – рецепт шеф-кухаря Ектора Хіменоса-Браво.


ZPRZ.CITY

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини