21.5 C
Kyiv
Субота, 27 Липня, 2024

Грози та град – прогноз погоди на 9 червня у Львові та області – ZAXID.NET
(zaxid.net)

Найпопулярніші

У неділю, 9 червня, у Львові та області синоптики прогнозують грози та град. Про це повідомили у Львівському гідрометцентрі.

«На території Львівської області – вранці та вдень грози, подекуди град, значні дощі. У Львові – вранці та вдень гроза, град. Перший рівень небезпечності, жовтий», – йдеться в повідомленні синоптиків.

На Львівщині вночі температура повітря становитиме 12 – 17°, а вдень 19 – 24° тепла. У Львові вночі буде 13 – 15°, а вдень 21 – 23° тепла.

У Львівській міській раді нагадали правила поведінки під час грози:

  • якшо перебуваєте вдома, потрібно зачинити вікна та двері, вимкнути з мережі усі електричні прилади, зокрема й телефон, адже вони притягують блискавки;
  • якщо перебуваєте на вулиці, то не можна ховатися під деревами, бо вони притягують блискавки; також є небезпека падіння важких гілок, які можуть зламатись від поривів вітру і завдати шкоди; потрібно уникати металевих парканів, рекламних щитів, опор електропередач і в жодному разі не розкривати парасольки – металеві прути притягують розряди.

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, львів’ян закликають повідомляти на «гарячу лінію міста» за номером 15-80.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter

Zaxid.net

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини