Кожний кухар має власні кулінарних секрети, Євген Клопотенко – не виняток. Один з них – щодо приготування млинців. Рецепт смачної страви і дієві поради шефа – у матеріалі Факти ICTV.
Як приготувати млинці Клопотенка: поради
Щоб отримати млинці тонкі за рецептом Клопотенка, шеф рекомендує дотримуватися певних правил та пропорцій продуктів.
- Для тіста кухар радить брати всі інгредієнти кімнатної температури.
- Додавати борошно слід поступово. А щоб уникнути утворення грудочок, слід ретельно перемішувати інгредієнти.
- Після змішування тісто треба залишити хоча б на 10 хв, за цей час відбудуться хімічні реакції і воно відпочине.
- Млинці Клопотенка не містять забагато цукру, кількість можна регулювати за власним смаком, але шеф застерігає, якщо його буде забагато, млинці можуть підгоряти.
- Що жирніше молоко, тим насиченіший смак млинців.
- Щоб вийшли млинці тонкі за рецептом Клопотенка – підготуйте посуд для випікання. Кухар рекомендує використовувати для цього пательню з антипригарним покриттям, яку можна злегка змастити олією. Або ж смажити млинці на звичайній, попередньо змащуючи поверхню шматочком сала, саме так завжди робити наші пращури.
Млинці Клопотенка: рецепт
За словами Євгена Клопотенка, готувати – це просто. Його поради допоможуть швидко навчитися пекти смачні тонкі млинці, що стануть ідеальною основою для будь-яких начинок.
Зараз дивляться
Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.