19.4 C
Kyiv
Субота, 27 Липня, 2024

Чого бояться росіяни – в Росії бояться Путіна, пояснив Вадим Денисенко
(news.telegraf.com.ua)

Найпопулярніші

Вони переживають, що глава Кремля помре

У росіян є глобальний страх. Він пов’язаний з їх президентом Володимиром Путіним. Жителі країни-агресорки понад усе бояться віку глави Кремля.

Про це заявив український журналіст та політолог Вадим Денисенко в інтерв’ю Укрінформу. За його словами, це просто екзистенційний страх середньостатистичного росіянина на сьогодні

“Це його вік, як би це дивно не звучало. 71 рік — це насамперед час, коли більшість росіян помирає, і вони пам’ятають, що за всієї хорошої медицини Брежнєв помер у 73 роки. І вони починають відчувати, що й путін смертний. Пересічний росіянин говорить: ми за Путіна, хай він живе, дай Боже йому здоров’я, але хай би він нам сказав, хто буде наступником, бо ми ж можемо повернутися в 1990-ті. І оце глобальний страх”, — сказав він.

Політолог каже, що росіяни переживають за те, що коли помре Путін, вони знову опиняться 1990-тих.

“Реально, це те, чого вони страшенно бояться. Як діти малі, вони самі собі вигадують історії: що насправді наступник є, але нам про нього ще не кажуть, нам скажуть пізніше. І їм вдалося довести для масового споживача в росії, щонайменше, на найближчі кілька місяців, що Путін живий, здоровий, і коли наступного разу хтось скаже, що Путіну стало погано, всі скажуть: ха-ха-ха, на Валдаї він вже лежить у холодильнику”, — додав експерт.

Також він зазначив, що росіяни вірять у двійників Путіна.

“Вони на повному серйозі вважають, що політик такого рівня може мати двійників, і нічого страшного в цьому немає. Тобто це те, що тригерить нас, і те, що в наших широтах вважається чимось смішним (для когось несмішним), але близько 35% росіян вірять, що в нього є двійники, а 50% говорять: та нічого страшного, така людина як Путін може мати двійника, це нормально”, — додав Денисенко.

Раніше “Телеграф” писав, що президентські вибори в Росії відбудуться 17 березня 2024 року. В грудні 2023 року в Росії також ухвалили рішення про проведення виборів президента на території тимчасово окупованих областей України, які окупанти вважають своїми територіями.

Телеграф

Цікаве

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Останні новини